Nieuwsbericht

Help elkaar verder met vraag en antwoord

Profielfoto van Jarno Vedders
17 juli 2020 | 1 minuut lezen

Heb je vragen over bewonersinitiatieven of maatschappelijke initiatieven? Dan ben je op het platform Samen Voor Elkaar Overijssel op de juiste plek. Via onze Vraag & Antwoord module kun je eenvoudig vragen stellen en antwoorden krijgen. 

Vragen stellen
Tijdens de ontwikkeling of de uitvoering van maatschappelijke initiatieven kun je tegen allerlei zaken aanlopen waar je niet direct het antwoord op weet. Stel deze vragen hier op Samen Voor Elkaar Overijssel en de kans is groot dat één van de meer dan 550 geregistreerden op dit platform het antwoord hierop weet of je verder kan helpen. Om vragen te kunnen stellen op dit platform is het wel noodzakelijk om je te registreren op dit platform. Dit is kosteloos en neemt heel weinig tijd in beslag. Na de registratie kun je direct je vraag stellen via de Vraag & Antwoord module. 

Help anderen verder met antwoorden
Het platform Samen Voor Elkaar Overijssel is gebaseerd op kennis en inspiratie halen maar ook op kennis delen en anderen verder helpen. Weet je het antwoord op een vraag op dit platform of kan je iemand ondersteunen met een volgende stap? Geef dan antwoord door op het tekstwolkje icoon te klikken bij de betreffende vraag. Je dient net als bij het stellen van vragen, wel ingelogd te zijn in het platform om antwoorden te kunnen geven. 

Vragen opnieuw invoeren
Door een technisch knelpunt zijn een aantal vragen die de afgelopen maanden zijn gesteld helaas verdwenen. Mocht je één van die vragenstellers zijn geweest, dan vragen we je de vraag nogmaals in te voeren. Het technische mankement is verholpen maar we hebben helaas niet alle vragen kunnen terughalen. Onze excuses voor het ongemak. 

Ga naar module Vraag & Antwoord op het platform Samen Voor Elkaar Overijssel.