Social Handprint

Social Handprint

Met de Social Handprint meet MAEX de sociale impact van organisaties. De Social Handprint is een eenvoudige impact visualisatie die het positieve effect van een organisatie op de samenleving laat zien, uitgedrukt in de bijdrage aan de Sustainable Development Goals (SDG’s), en eventueel vertaald naar financiële waarde. Met het aanmaken van een profiel op MAEX, verkrijg je inzicht in jouw eigen Social Handprint. Zo heb je direct inzicht in hoe de activiteiten bijdragen aan de Sustainable Development Goals.

MAEX Overijssel

De provincie Overijssel barst van de sociale initiatieven en organisaties die werken aan een betere buurt, wijk of regio. MAEX Overijssel maakt het mogelijk om de maatschappelijke waarde van deze prachtige initiatieven zichtbaar te maken. Zodat ze trots kunnen zijn en waar nodig ondersteuning en aanmoedigingen kunnen krijgen om nóg meer impact in Overijssel te maken.

MAEX Overijssel wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Meer informatie Minder informatie
VolgendOntvolgen

Redactie

Nieuws

We Doen Het Samen- festival

We doen het samen! Festival, zaterdag 13 april 2024! Tukkers opgelet. Wij gaan met de bus en jij mag kosteloos mee. Leden, #burgerinitiatieven van...

MAEX Impuls Overijssel 2023 ronde 2

Draagt jouw initiatief bij aan leefbaarheid en vitaliteit in de provincie Overijssel en wil je je organisatie versterken en/of professionaliseren?