Samen Voor
Elkaar!

Samen werken we aan het goede leven in Overijssel.

1.700 Posts
1.125 Deelnemers

Crowdfunding Samen voor Elkaar: zamel geld in voor jouw initiatief en maak ook kans op een bijdrage van de provincie Overijssel van 40%!

Het Crowdfunding platform Initiatieven Samen voor Elkaar stimuleert Overijsselaars om mooie initiatieven te realiseren voor een fijne leefomgeving.
Dus: laat je inspireren en breng jouw idee tot leven! Om zo jouw omgeving socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever te maken. 

Je kunt al een crowfunding campagne starten voor jouw initiatief wanneer je minimaal € 1000 wilt inzamelen en maak daarnaast ook kans op een bijdrage van de provicie Overijssel van maar liefst 40% (matchfunding)! Meld je dus snel aan!

Aanmelden

Nieuws

100 JARIG ROOD ZWART SCHENKT KUNSTGRASVELDJE AAN DELDENSE JEUGD

De voetbalvereniging Rood Zwart vierde vorig jaar zijn 100 jarig bestaan. Voor de jubilaris was dat reden om de Deldense gemeenschap een mooi cadeau aan...

Inspiratieworkshop Implementatie van Positieve Gezondheid

Wil jij een vervolgstap zetten in het implementeren van Positieve Gezondheid in je organisatie? Kom dan samen met één of twee collega’s...

Succesvolle editie van de Leerlijn Behoud het Kerkgebouw in Overijssel

Succesvolle afsluiting van de Leerlijn Behoud het Kerkgebouw in Overijssel.

Theatervoorstelling Dromen Vangen in Raalte

De beweging Positief Gezond IJsselland organiseert de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral...

Over Samen Voor Elkaar

'Samen Voor Elkaar' is een open netwerk voor alle doeners en denkers die hun omgeving, buurt, dorp of stad socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever willen maken.

Laat je inspireren, deel onafhankelijke kennis, leg contacten met andere initiatiefnemers en professionals! Wij delen ervaringen, stimuleren vraag en aanbod, verbinden mensen en ideeën en helpen bij het vinden van financiering. Samen maken we de waarde en de kracht van een sociaal Overijssel zichtbaar!

Lees meer

Agenda

14 mei

Theatervoorstelling Dromen Vangen in Raalte

De beweging Positief Gezond IJsselland organiseert de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen...
27 mei

Inspiratieworkshop Implementatie van Positieve Gezondheid

Inspiratieworkshop Implementatie van Positieve Gezondheid op 27 mei a.s.Wil jij een vervolgstap...

Maak je ook sterk!