Activiteit

Evenement Positief Gezond Overijssel

24 oktober
Donderdag 24 oktober 2024
09:30 tot 16:30
Evenement
Profielfoto van Lisa Bannink
1 minuut lezen

Kom jij ook naar het Event Positief Gezond Overijssel op 24 oktober 2024? Provincie Overijssel heeft de ambitie om de gezondste provincie van Nederland te worden. En daar hebben wij jou bij nodig. Deze dag staat in het teken van het samen versterken van gezondheid en vitaliteit.

Alleen samen met initiatiefnemers, beleidsmakers, bestuurders en professionals vanuit zorg, sport, welzijn en onderwijs, kunnen we deze ambitie realiseren. Op 24 oktober brengen we deze mensen bij elkaar, om het moois dat al gebeurt rond gezondheid en vitaliteit in Overijssel te delen en verder te versterken. Het wordt een interessante dag, waarin je kennis zult opdoen en delen, maar ook nieuwe en bekende mensen uit het netwerk ontmoet. Er is een gevarieerd programma met o.a. inspirerende sprekers, workshops, sessies voor kennisuitwisseling tussen regio’s en initiatieven.

Wil jij hier bij zijn? Reserveer alvast 24 oktober in jouw agenda en meld je aan voor het ontvangen van updates over dit evenement via deze link.

Wil jij je alvast aanmelden voor het evenement? Klik dan hier. Let op: aanmelden is verplicht. 

Locatie

Voorhof 2
Raalte
Nederland

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.

Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »