Activiteit

Lablearning@Home Lasercutter training: Ontwerp je eigen Art Deco Lamp

03 juni t/m: 03-06-2020
3 juni 2020
19:30 tot 20:30
Training
22 mei 2020 | 1 minuut lezen

Lablearning@Home events zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennismaakt met de modernste technologieën en de softwarepakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home events.

Tijdens de Lablearning@Home training op woensdag 3 juni staat de lasercutter centraal en leer je hoe je een eigen ontwerp kunt maken voor een Art Deco lamp. De basisvorm (een kubus) staat vast en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van de uitsneden in de kubus. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgen wij ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd. Via Facebook Live en de online helpdesk kun je al je vragen stellen en krijg je ondersteuning in het leren omgaan met de software.

Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home Lasercutter live training en demonstratie? Kijk dan voor alle informatie op: https://tetem.nl/makerfestival/evenementen/lablearning-lasercutter-3/

Tot en met oktober kun je elke maand meedoen aan een live training en demonstratie. De Lablearning@Home events worden georganiseerd gedurende het Maker Festival Twente@Home editie, in samenwerking met de Twentse Maakplaatsen.

Vraag & AntwoordThema's