Trefkoele+

Inspiratieworkshop Implementatie van Positieve Gezondheid op 27 mei a.s.
Wil jij een vervolgstap zetten in het implementeren van Positieve Gezondheid in je organisatie? Kom dan samen met één of twee collega’s naar de inspiratieworkshop. Samen met andere ambassadeurs van Positieve Gezondheid, werkzaam bij organisaties in de regio IJsselland, leer je een methodiek waarmee je een volgende stap zet om Positieve Gezondheid te implementeren. Hieronder lees je meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden.

Voor wie?

  • Je werkt met Positieve Gezondheid en bent toe aan een volgende stap. Je bent enthousiast en wilt de brede blik op gezondheid verder brengen in je eigen organisatie en hierin leren en geïnspireerd worden.
  • ​Je komt met 1 of 2 collega’s naar deze workshop. Dit vragen we omdat het helpt als je een sparringpartner en mede-ambassadeur binnen je eigen organisatie hebt. Dit vergroot jullie succes.
  • Je werkt bij een organisatie in de regio IJsselland*. De soort organisatie (zorg, welzijn, onderwijs, gemeente of bedrijfsleven) en functie is niet van belang. Wel dat je er zin in hebt!
    *De regio IJsselland omvat een deel van de provincie Overijssel en het gaat om de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. 
     

Praktische informatie
Wanneer?
 Maandag 27 mei a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. We nodigen je vanaf 12.30 uur uit voor een kop soep, broodje en informele ontmoeting.
Waar? Trefkoele+ in Dalfsen (Panoramazaal). Er is voldoende parkeergelegenheid en de Trefkoele is ook bereikbaar met OV.
Kosten: Deze workshop word je kosteloos aangeboden vanuit de regionale beweging Positief Gezond IJsselland ( LinkedIn). Na aanmelding rekenen we op je komst en die van je collega(‘s), anders zien we genoodzaakt de gemaakte kosten aan je door te berekenen.
 

Wat kun je verwachten?
Na de kennismaking starten we met het opfrissen en aanscherpen van de methodiek Positieve Gezondheid. Vervolgens ervaar je hoe je deze in kunt zetten voor de volgende stap om Positieve Gezondheid in je organisatie te implementeren. We inspireren elkaar en leren van elkaar. Je wordt uitgedaagd tijdens de workshop zelf je inbreng te hebben en aan de slag te gaan, vanuit je eigen vermogen en invloedsfeer. Een vervolg in de vorm van begeleide intervisie-bijeenkomsten of een financiële impuls vanuit de regionale beweging Positief Gezond IJsselland is mogelijk.

Wat kun je na het volgen van de workshop?
Na het volgen van de workshop heb je de methodiek van Positieve Gezondheid aangescherpt en ben je geïnspireerd en toegerust om een volgende stap te zetten.
 

Vragen en inschrijven
Ben je enthousiast en wil je je inschrijven voor de workshop? Leuk! Meld je dan nu aan, samen met je collega(’s) (vol=vol!). 
Heb je een vraag of wil je eerst even overleggen of deze training geschikt is voor jou en/of de fase waarin je je bevindt op het gebied van Positieve Gezondheid? Neem dan gerust contact op met Positief Gezond IJsselland via mail.

Adres: Ruigedoornstraat 108
7721 BR Dalfsen

Locatie

Ruigedoornstraat 108
7721 BR Dalfsen