Nieuwsbericht

We doen het samen festival: Zaterdag 5 september én 8 – 10 september GRATIS online event + workshops

20 augustus 2020 | 1 minuut lezen

Zaterdag 5 september vindt het We doen het samen! Festival plaats. Maar omdat het coronavirus nog niet weg is en we iedereen graag met een veilig gevoel het festival willen laten beleven, gaat het festival online en kun je dit gratis bijwonen.

Gelukkig kun je online net zoveel kennis en inspiratie opdoen en nieuwe mensen ontmoeten! We trappen het festival om 10.00 uur af met een geweldig leuk programma, waarbij sprekers als Peter HeerschopRocky Hehakaija en Joris Luyendijk je meenemen in hun boeiende verhalen.

Verder kun je zelf kiezen welke plenaire sessie je wilt volgen, over bijvoorbeeld burgerinitiatieven in tijden van corona of het gesprek in het politiek café. Om 13.00 uur sluiten we het gezamenlijke gedeelte af, maar om 16.00 uur kun je meegenieten van de spannende uitreiking van Kern met Pit!

Online workshops van 8-10 september
En dan is het festival nog niet voorbij. Want in de week erna, van 8 t/m 10 september, kun je dagelijks ontbijt-, lunch-, en avondworkshops volgen, gewoon vanachter je computer. Bijna alle workshops die op het festival geprogrammeerd stonden, kun je online bijwonen. De inschrijving hiervoor start binnenkort.

Kaartje gekocht? Geld terug!
Heb je een kaartje gekocht voor het festival? Dan krijg je je geld terug. Je ontvangt binnenkort een mail via Eventbrite hierover

voor meer informatie, het programma en opgeven zie:https://www.wedoenhetsamen.nu/

Vraag & AntwoordThema's