Nieuwsbericht

Op 18 april staat Overijsselse Sportontmoeting in teken van 'Zorg voor Beweegzekerheid'

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
6 maart 2024 | 1 minuut lezen

Laat je op 18 april tijdens de Overijsselse Sportontmoeting informeren en inspireren hoe we samen sport en bewegen toegankelijk kunnen maken voor iedereen in Overijssel. Rondom het thema 'Zorg voor Beweegzekerheid' praten diverse sprekers je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl. Naast de plenaire opening en afsluiting zijn er korte #inspiratiesessies rondom 8 thema’s. Meld je voor 15 maart met €5,00 korting aan.

 

De Overijsselse Sportontmoeting wordt georganiseerd door Sportnetwerk Overijssel in samenwerking met een aantal partners, waaronder @ProvincieOverijssel.  Het belooft weer een netwerkdag vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen te worden voor Overijsselse beleidsmakers, politici, vrijwilligers, professionals uit de sport en aanverwante beleidsterreinen.

 

De Overijsselse Sportontmoeting is op 18 april van 09:30 tot 17:00 uur in Sportcentrum Tijenraan in Raalte.  Ben jij benieuwd naar het programma, de sprekers of wil je je alvast aanmelden?  Dit kan via: www.overijsselsesportontmoeting.nl

Let op: t/m 15 maart krijg je €5,00 korting op je entreeticket!