Nieuwsbericht

16 april spreekuur Donatie op Locatie in Overijssel van het VSB fonds voor initiatieven Mens en Maatschappij

1 april 2020 | 1 minuut lezen

Graag nodigen we Overijsselse initiatieven uit voor het extra spreekuur van het VSB-fonds Mens en Maatschappij op 16 april a.s. In verband met de Covid-19 crisis zal dit spreekuur digitaal plaats vinden.. 

Het spreekuur is bedoelt voor Overijsselse sociale initiatieven waarbij mensen zich ontwikkelen, elkaar helpen en versterken. Tijdens dit digitale Donatie op Locatie spreekuur kunnen niet alleen initiatieven terecht die  een aanvraag Mens en Maatschappij gedaan hebben bij het VSBfonds. Deze keer is het ook mogelijk om uw idee ter advisering voor te leggen aan de adviseurs Brigitte Coté en Guus Pengel van het VSB-fonds. Zij kunnen dan met u meekijken of uw idee in aanmerking komt voor een donatie van het VSB-fonds en ze kunnen u adviseren waar u op kunt letten in de formulering van uw aanvraag. Om teleurstelling te voorkomen raden we u wel aan om voor u zelf alvast de QuickScan in te vullen op de site van het VSB-fonds https://www.vsbfonds.nl/mens-maatschappij/komt-u-in-aanmerking-voor-een-subsidie. Mocht u twijfels hebben of uw initiatief past binnen de voorwaarden van Mens en Maatschappij van het VSB-fonds, dan kunt u zich rustig opgeven voor het digitale spreekuur. Daar is het spreekuur juist voor. Als u zich opgeeft voor het digitale spreekuur, is het belangrijk dat u een beschrijving van uw idee meestuurt. Dat mag een (concept)aanvraag, een projectplan maar ook een korte beschrijving zijn. Uw eventuele vragen mag u ook alvast meezenden. Dan kunnen de adviseurs zich goed voorbereiden en u adequaat te woord staan.

Meer informatie over het VSB-fonds Mens en Maatschappij kunt u vinden op www.vsbfonds.nl. Voor meer informatie over het digitale spreekuur of voor opgave voor het digitale spreekuur kunt u mailen of bellen naar Ruth Deddens. Mail:  rdeddens@arcon.nl  telefoonnummer:  06-41648534. U kunt zich bij opgeven tot en met 13 april. Wees er snel bij want er is nog beperkt plaats.

Thema's