Nieuwsbericht

Donderdag 30 november a.s.: Spreekuur met VSBfonds voor financiering sociale projecten in de provincie Overijssel

Heb financiële of andere hulp bij nodig bij je mooie sociale plan voor een initiatief in Overijssel? Geef je dan op voor spreekuur VSB fonds 30 november a.s.!

Profielfoto van Ruth Deddens
23 november 2023 | 1 minuut lezen

Heb je een mooi plan voor een sociaal initiatief in de provincie Overijssel, maar heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Donderdag 30 november a.s. zitten er regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met jou in gesprek te gaan. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens dit spreekuur kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie.

Mooie ideeën gezocht
Het spreekuur is met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. 

Interesse in een gesprek?
Op donderdag 30 november van 10:00 uur tot 16:30 uur zijn Brigitte Coté en Guus Pengel, regio-adviseurs, aanwezig in Samen Twekkelerveld, Steenbokstraat 35A in Enschede. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Utrecht-Flevoland-Overijssel. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails. 

Over VSBfonds
Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En we stellen internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten. www.vsbfonds.nl