Nieuwsbericht

Donderdag 29 februari a.s.: Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel

Profielfoto van Ruth Deddens
13 februari 2024 | 1 minuut lezen

Heb je een mooi plan voor een sociaal initiatief in de provincie Overijssel, en heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Donderdag 29 februari a.s. zitten regio-adviseurs van VSBfonds klaar in Hardenberg om met jou in gesprek te gaan. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens een speeddate kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie.

Mooie ideeën gezocht
De speeddates zijn met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Of je project groot is of klein, al ver uitgewerkt of nog pril, de regio-adviseurs denken graag met je mee. 

Interesse in een gesprek?
Op donderdag 29 februari van 10:00 uur tot 16:30 uur zijn Brigitte Coté en Guus Pengel, regio-adviseurs, aanwezig in De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Utrecht-Flevoland-Overijssel. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails. 

Over VSBfonds
Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En we stellen internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten. www.vsbfonds.nl