Activiteit

Sportspreekuur Overijssel

04 november
4 november 2019
17:00 tot 20:00
Overig
29 oktober 2019 | 1 minuut lezen

https://www.overijssel.nl/thema's/sociaal/

Weet jij hoe we nog meer Overijsselaars buiten in beweging krijgen? Dan is de provincie Overijssel op zoek naar jou! De provincie Overijssel ondersteunt organisaties met plannen voor bewegen in de openbare ruimte . We zoeken plannen die vernieuwend zijn en verschillende partijen samen brengen rond sport en bewegen.

Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen kan digitaal van 14 oktober 2019 tot en met 31 december 2019 via het subsidieloket. De subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Er is budget om ongeveer tien initiatieven te ondersteunen.

Voor je je aanvraag indient, komen we graag met je in contact om je plan te bespreken en te kijken of je in aanmerking komt voor subsidie.

Dat kan op een van de sportspreekuren van de provincie, 4D-makelaars en Sportservice Overijssel. Deze zijn speciaal bedoeld voor mensen die hun plan rond buiten bewegen willen bespreken. Experts op het gebied van sport, bewegen en maatschappelijke initiatieven geven advies en denken mee om het plan sterker te maken.

Locatie

Zwolsestraat 65
Raalte
NieuwsVraag & AntwoordTools