Nieuwsbericht

Rabobank organiseert een webinar over communicatie in de coronacrisis voor verenigingen en stichtingen

Profielfoto van Kate Wissink
29 mei 2020 | 1 minuut lezen

Bron: Rabobank

Nu we niet bij elkaar kunnen komen stijgen webinars (online seminars in een chatroom) opeens aanzienlijk in populariteit. De Rabobank organiseert een webinar over hoe verenigingen en stichtingen zowel interne als externe communicatie aan kunnen pakken tijdens de coronacrisis. In de webinar krijg je onder andere tips over welke communicatiemiddelen je het nu het beste kunt aangrijpen, op welke manier je je vrijwilligers, partners en de buurt tóch kunt blijven betrekken en waarom het juist nu belangrijk is om te blijven communiceren. Gastspreker Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond) leidt de webinar. 

De webinar vindt plaats op 9 juni van 20:00 tot 21:30. Aanmelden kan via een aanmeldformulier en tot en met 8 juni. Het formulier kun je via deze link vinden. Na aanmelding ontvang je een link via waar je op 9 juni deel kunt nemen aan de webinar. Deelname is geheel gratis!

Wil je eerst wat meer informatie? Die kun je vinden op de website van Rabobank

Profielfoto van Henny Zomer
4 jaar geleden
Profielfoto van Henny Zomer
4 jaar geleden

Is er een terugkijk-link van dit webinar? 

Profielfoto van Kate Wissink
4 jaar geleden
Profielfoto van Kate Wissink
4 jaar geleden

Hoi Henry! Ik heb er voor je naar gekeken, maar ik heb helaas niks kunnen vinden. Wel zag ik dat de Rabobank veel soortgelijke (of zelfs dezelfde) webinars organiseert, dus als hij weer voorbij komt laat ik het je weten!