Nieuwsbericht

Doe mee met de Jongerenchallenge

Profielfoto van Jonathan van Benthem
5 december 2023 | 1 minuut lezen

FC Noaber heeft samen met VOGIDO O15-1 en Liberein een Jongerenchallenge gehouden. Benieuwd naar wat de jongerenchallenge inhoud?

Ben jij ergens tussen de 12 en 30 jaar oud en zoek je naar een manier om je energie en talenten in te zetten voor iets waar jij om geeft? Hier is je kans! Besteed minimaal 4 uur per week aan vrijwilligerswerk, of het nu is bij een organisatie, vereniging, of als mantelzorger. Zelfs als je al vrijwilligerswerk doet, ben je welkom, en als je een vriend(in) meeneemt, kunnen jullie je allebei aanmelden.

Luister naar het verhaal van een jongere die al heeft meegedaan: "Ik vond het geweldig om deel te nemen aan de wandel driedaagse voor Liberein. Het helpen van ouderen is altijd waardevol. Hopelijk hebben ze een fantastische dag gehad; ik weet dat ik en het team in ieder geval genoten hebben van het werk. Het is echt de moeite waard!" 

Veel van de jongeren die hier aan mee doen hebben nieuwe vaardigheden ontwikkeld, zoals teamwerk, communicatie en empathie. Het meedoen aan activiteiten zoals de wandel driedaagse voor Liberein heeft hen geleerd hoe ze effectief kunnen samenwerken, problemen kunnen oplossen en zich kunnen aanpassen aan verschillende situaties.

De impact van hun vrijwillige inzet is zichtbaar in de vreugde en dankbaarheid van degenen die ze hebben geholpen. In het specifieke geval van de wandel driedaagse voor Liberein, hebben de jongeren niet alleen de ouderen ondersteund, maar ook een positieve sfeer gecreëerd en bijgedragen aan de algehele welzijn van de gemeenschap. Dit soort ervaringen versterken niet alleen de banden in de samenleving, maar inspireren ook anderen om zich in te zetten voor vrijwilligerswerk.

Dus, waar wacht je nog op? Doe mee en maak een verschil in jouw gemeenschap!

Mocht je als organisatie vragen hebben stuur dan een mail naar info@fcnoaber.nl