Nieuwsbericht

Nieuw duurzaam Dak voor Clubhuis SVVN Nijverdal

Profielfoto van Gerard Freriksen
2 februari 2024 | 1 minuut lezen

Sportvereniging Volharding Nijverdal ( v.v. SVVN ) is een voetbalvereniging uit Nijverdal. Bij de opening van het sportpark "Groot Lochter"in 1978 is ook een mooi clubhuis geopend. In ons multifunktionele clubhuis hebben we een sociale taak om voor onze eigen leden, maar ook de leden van de Bridgeclub "De Heuvelrug" en de clienten van "De Baalderborg" (Zij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking) een goed onderkomen aan te bieden.

Inmiddels is is het multifunktionele clubhuis toe aan renovatie. Intern is het clubhuis helemaal opgeknapt en is als verduurzaming het dak vervangen door een nieuw dak, om de toekomstbestendigheid te waarborgen.

Voor ons als vereniging was dit het moment om een Subsidie aan te vragen vanuit "De Sociale Hypotheek" bij de Provincie Overijssel.

Als maatschappelijke tegenprestatie begeleiden we zowel de Bridgeclub De Heuvelrug en de clienten van de Baalderborg door middel van extra (uren) inzet van onze eigen leden, zodat beide groepen en onze eigen leden in de toekomst optimaal gebruik kunnen maken van ons clubhuis.

Het Bestuur v.v. SVVN, Nijverdal.