Nieuwsbericht

Ontmoetingspark de Greune verbindt mbv een kraam/ foodtruck

Mede dankzij de steun van het Oranjefonds hebben we deze kraam kunnen aanschaffen als Stichting Ontmoetingspark de Greune. We doen dit voor en met buurtbewoners, de betrokken organisaties en bezoekers die het park bezoeken.

Profielfoto van Richard Migchielsen
19 november 2021 | 1 minuut lezen

Mede dankzij de steun van het Oranjefonds hebben we deze kraam kunnen aanschaffen als Stichting Ontmoetingspark de Greune. We doen dit voor en met  buurtbewoners, de betrokken organisaties en bezoekers die het park bezoeken. Een speciale rol spelen mensen uit de dagbesteding, o.a. van welzijnsorganisatie Noaberpoort (organisatie voor eenzame, kwetsbare ouderen). Zij hebben meegedacht bij de opzet van de kraam en zijn begeleid door vrijwilligers van het park.

Op de plaats waar de kraam komt te staan is ondertussen water en elektra aangelegd. Tevens werd een terras geplaatst en vlaggen aangeschaft. Na levering is de kraam opgebouwd en ingericht volgens plan. Door de vertraging is de kraam nog niet ingezet bij de geplande activiteiten. Er is een jaarkalender gemaakt voor de dagbesteding, waarbij de kraam wordt ingezet. 

We organiseren in de herfst-, mei-, voorjaars- en zomervakantie sportdagen waar we de kraam/ foodtruck inzetten voor koffie, thee, erwtensoep, fris, ranja etc inzetten. Dit naast de toernooien, reguliere wedstrijddagen van zowel voetbal, activiteiten van bedrijven, tennis als handbal.