Activiteit

Ondanks corona toch een fietstocht Trots op Colmschate

13 september
13 september 2020
11:00 tot 17:00
Evenement
26 augustus 2020 | 1 minuut lezen

Colmschate – Op zondagmiddag start vanuit Gemeenschapshuis De Kuip de fietstocht Trots op Colmschate. Afgelopen maanden kon er in bij Jumbo Hans Kok op Winkelcentrum Colmschate gespaard worden voor plaatjes van Colmschate. Het plaatjesboek Trots op Colmschate is de basis voor een prachtige fietstocht door de buurtschappen van Colmschate, ontdek het Colmschate van nu met de foto’s van toen.

De fietstocht wordt georganiseerd door Jumbo Hans Kok, Joop Harmsen van Facebookpagina Colmschate Vrogger en Noe en De Kuip. Er was heel veel belangstelling voor de spaaractie en zelfs oud bewoners van Colmschate begonnen te sparen. Met name Joop Harmsen heeft diverse boeken volgeplakt en aan betrokkenen overhandigd. De organisatie hoopt dat er na maanden van weinig activiteiten dit weer een eerste aanzet is om op een coronaproof wijze met elkaar van het mooie gebied van Colmschate en omgeving te genieten.

Naast de fietstocht is er tijdens de ruilmiddag ook nog de mogelijkheid om de laatste plaatjes uit te wisselen. Alle activiteiten zijn volledig coronaproof. Het ruilen start om 11 uur en vanaf 12 uur start de fietstocht. De route vindt men in een boekje met de fietsroute begeleid met foto’s uit de Colmschater geschiedenis. Tijdens de fietstocht is er ook een rustpunt op een bijzondere locatie in Colmschate. De route is zo’n 25 km.

Deelname aan de fietstocht kost € 3,00 per persoon inclusief een tasje met wat lekkers voor onderweg, de fietsroute en een versnapering op het rustpunt. Na afloop is er nog de mogelijkheid om nog wat te drinken bij De Kuip en proef hier ook een echt Colmschater biertje. Aanmelden is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk en kan via de sites van Jumbo Hans Kok (jumbohanskok.nl) en De Kuip (www.de-kuip.nl). Bij slecht weer is er helaas een beperkt aantal zitplaatsen na afloop, maar bij mooi weer wordt een groot terras gemaakt waar men veilig een drankje kan drinken.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate

Locatie

Bloemendalsweg 1b
7429 AL Colmschate
Nederland

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
NieuwsThema's