Vraag
Teunis-Jan Roeterdink 5 jaar geleden

Is er subsidie mogelijk?

Is er subsidie mogelijk voor een bestaand evenement wat georganiseerd wordt door een stichting met hulp van vele vrijwilligers, dit om een nieuwe wending te geven aan het evenement zodat er meer jeugd wordt betrokken?

Lees meer over: Evenement
4 antwoorden
Profielfoto van Giny Hoogeslag Giny Hoogeslag
5 jaar geleden

Hoi Teunis-Jan,

Ik zou denken dat je daar wel wat mogelijkheden voor kunt vinden. Als ik jou was zou ik contact opnemen met de 4D-makelaar in jouw gebied, dan kan je meteen bespreken over welke kosten het precies gaat en welke opties daarvoor geschikt kunnen zijn.

Succes!

Profielfoto van Edwin Slaghekke Edwin Slaghekke
5 jaar geleden

Heb je al bij de Hof van Twente gekeken naar subsidies?  Bij het loket subsidies is een onderdeel gericht op buurtschappen.
De regeling kent een openingstermijn en is nu gesloten; maar voor volgend jaar ?

Profielfoto van Karola Schröder Karola Schröder
5 jaar geleden

Dag Teunis-Jan, 

Daar zal vast geld voor te vinden zijn. Je kunt zoals Giny zegt de 4D makelaar uit jou gebied bellen en je kunt ook de filantrotante vragen. Bovendien organiseren we de 4D Karavaan Hoe financier ik mijn idee?  (19 november 19.30 uur in de Wiekelaar in Oudleusen) met veel informatie en tips.

Profielfoto van Juliëtte Huis in 't Veld
(onbekend)
Profielfoto van Juliëtte Huis in 't Veld Juliëtte Huis in 't Veld
5 jaar geleden

Dag Teunis-Jan, 

In aanvulling op mijn 4D-collega's weet ik dat de 4D-karavaan 'hoe financier ik mijn idee' ook neerstrijkt in Hengelo op 29 november bij de start van het Twentse Noaber Fonds. Dat is wat dichter in de buurt. Ik zal zorgen dat je daarvoor een uitnodiging krijgt. Wie weet spreken we elkaar dan!