Nieuwsbericht

De kunst van het crowdfunden

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
5 juli 2023 | 1 minuut lezen

Maar wat is nu de kunst van het crowdfunden? Waar moet ik als initiatief mee beginnen en hoe schrijf ik een gedegen plan? Komt crowdfunden niet over als bedelen? Dit zijn slechts een paar vragen die Micha krijgt als hij initiatieven begeleid die willen gaan crowdfunden. 

De boer opgaan met je goede idee, begint met een uitgewerkt plan. En dan wordt het volgens Micha voor veel mensen al spannend. ‘Vaak associëren mensen crowdfunden met bedelen als ze geld gaan inzamelen voor hun idee. Dat vinden ze lastig. Vaak kunnen ze hun idee prima en vol vuur vertellen, maar als ze het dan zo moeten opschrijven dat anderen er ook enthousiast van worden, weten ze niet hoe dat moet. Daar help ik bij in workshops en met voorlichting’. 

Micha van de Water vertelt in onderstaande Blog hier graag meer over:

Heb jij een goed idee en/of plan waarmee je jouw buurt of wijk nog socialer,vitaler, groener en/of leuker maakt? Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt om bij te dragen aan je initiatief/project? En wil je niet alleen geld en/of materialen inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project?

Kom dan naar de GRATIS workshop Crowdfunding en Campagnevoeren!  

Wanneer?: 18 juli 2023

Hoelaat?: 19:00 - 21:00 uur

Waar?: online (link volgt na aanmelding)

Aanmelden? Inschrijven kan via het inschrijfformulier.