Nieuwsbericht

Feestelijke afsluiting programma Leefbaar Platteland

Profielfoto van Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen (OVKK)
21 december 2022 | 1 minuut lezen

'De impact van het programma Leefbaar Platteland hadden we niet kunnen realiseren zonder de lokale kracht vanuit de meer dan 70 initiatieven, de samenwerking in het netwerk en de inzichten vanuit de wetenschappers die aan het programma zijn verbonden. Ook in de toekomst bouwen we samen verder aan vitale, leefbare en economisch sterke dorpen.

Tijd om stil te staan bij de impact die we met elkaar maken. Ik verwelkom je dan ook graag tijdens deze speciale editie van de Dorpsschool: Platteland kiest positie' - de kracht van het programma Leefbaar Platteland.'

 

WAT GAAN WE DOEN?
Je bent op donderdag 2 februari 2023 van 16.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom. Een afwisselend programma staat voor je klaar, met onder andere:

  • Impact van het programma
    We gaan in gesprek met onze netwerkpartners en de wetenschappers over de impact van het programma; wat hebben we teweeggebracht in de dorpen?
  • Doorkijk naar de toekomst
    Het programma heeft veel kennis opgeleverd die de basis biedt voor de aanpak van het sociaal-economisch perspectief voor het landelijk gebied. Hoe kunnen we deze kennis in de toekomst inzetten?
  • Ontmoetingsplein
    Op het ontmoetingsplein geniet je van een walking dinner en vertellen verschillende initiatieven over hun successen en leerpunten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: donderdag 2 februari 2023
Tijd: 16.00 uur tot 19.00 uur (vanaf 15.30 uur inloop)

Voor deze gelegenheid zijn we te gast in de nieuwe multifunctionele accomodatie De Beuk, Beukenlaan 1a in De Krim (gemeente Hardenberg), een van de initiatieven die we mochten ondersteunen en een prachtig voorbeeld van goed noaberschap in Overijssel!

 

AANMELDEN
Meld je aan via het AANMELDFORMULIER voor deze feestelijke bijeenkomst waar initiatieven, gemeenten, netwerkpartners, bestuurders en andere betrokkenen elkaar ontmoeten, kennis en ervaringen delen en inspiratie opdoen. In januari ontvang je meer informatie over het volledige programma.

 

Graag tot ziens!