Nieuwsbericht

Advies nodig voor subsidie bewegen in openbare ruimte 2.0?

13 november 2019 | 1 minuut lezen

De subsidieregeling is geschikt voor organisaties, ondernemingen, gemeenten en waterschappen die samenwerken met minimaal twee andere Overijsselse organisaties of instellingen om activiteiten te realiseren die bijdragen aan het benutten van de openbare ruimte voor meer sporten en bewegen in Overijssel. Hierbij kan het gaan om nieuwe georganiseerde activiteiten en om fysieke aanpassingen die een nieuwe activiteit mogelijk maken.

*"Onder openbare ruimte verstaan wij: een voor iedereen toegankelijke ruimte, die niet direct aan een bepaalde groep of individu kan worden toegeëigend. De inrichting en het beheer van de ruimte valt onder de verantwoordelijkheid van een overheidsinstantie. Bijvoorbeeld straten, wandelpaden, pleinen of parken."

Aanvragen
Gebruikmaken van deze regeling is mogelijk vanaf 15 oktober 2019 vanaf 9.00 uur. De provincie handelt de aanvragen af in volgorde van ontvangst van volledige aanvragen, dit is met alle gevraagde bijlagen. Zij verlenen de subsidies totdat het beschikbare budget bereikt is.

Heb je een goed idee en/of wil je sparren over een project, verschillende partijen denken graag met je mee en wij zoeken daarbij de lokale verbinding en samenwerking op met (lokale) partijen die ondersteunen bij het realiseren van jouw project(plan). 

Meer weten over deze regeling? Lees dan verder op: https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/sociale-kwaliteit/bewegen-openbare/

Maandagavond 18 novemeber a.s. adviesgesprek via videocall

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek met de adviseur(s) van Sportservice Overijssel via een video gesprek, mail naar buitenruimte@sportserviceoverijssel.nl voor het inplannen van een afspraak. 

NieuwsVraag & AntwoordTools