Nieuwsbericht

De vakantiestraat Zwolle: superleuk nieuw initiatief!

Profielfoto van Rienke Vedders - Dekker
12 oktober 2022 | 1 minuut lezen

Elkaar ontmoeten en spelen kan heel eenvoudig rondom een kop koffie. Echter door het organiseren van diverse activiteiten kan het echter nog beter. In de vakantiestraat wordt er bijvoorbeeld samen film gekeken, spelletjes gedaan, gesport of samen huiswerk gemaakt. De kleintjes kunnen lekker spelen op het groene kunstgras. Door de vakantiestraat zijn de onderlinge contacten hechter geworden. Jongeren spreken zelfs van een vriendengroep en zijn met elkaar op vakantie geweest.

Deze zomer zijn er op twee andere plekken in Zwolle ook ontmoetingen en aktiviteiten geinitieerd door De vakantiestraat. En de initiatiefnemers gaan door! De komende tijd houden ze zich bezig om dit initiatief op meerdere plekken en in meerdere vakantie te laten plaatsvinden. Op deze manier wordt gewerkt om in meer straten op een vrolijke manier mensen elkaar te laten ontmoeten en kinderen lekker kunnen spelen!

De provincie Overijssel heeft het mogelijk gemaakt dat er wat extra sport- en spelmateri aangeschaft konden worden. Zo is er bijvoorbeeld een tafeltennistafel aangeschaft. 'Dat voelt echt als een kadootje aan de straat'! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Otten: janine.otten@hotmail.com