Nieuwsbericht

Twentse Noabers Fonds (4D programma, Sociale Kwaliteit Provincie Overijssel)

Profielfoto van Lidy Noorman/ Twentse Noabers
22 oktober 2021 | 1 minuut lezen

In het derde kwartaal 2021 hebben 8 nieuwe initiatieven een bijdrage (in totaal € 14952) gekregen van het Twentse Noabers Fonds. De initiatieven zijn: Vooruit Eropuit! Van Stichting Vooruit Eropuit! Dinkelland, Iedereen-Inclusief van Stichting Iedereen-Inclusief Hellendoorn, Cultuur historisch stripboek van Stichting Historisch Oarfgood Riessen, Vernieuwing speeltuingebouw Mekkelholt van Stichting SES Activiteiten Enschede, Vernieuwen en verbreden culturele initiatieven in het Prins Bernhardplantsoen van  Stichting Bernhards Ontmoeting Hengelo, NoaberMuziek van Stichting NoaberMuziek Haaksbergen, Herenboeren Twente van Kartrekkersgroep herenboeren Twente,  Dorps app Rossum van Stichting Dorpsraad Rossum-Lemselo-Volthe.

Vanaf 1 januari 2021 is aan 21  initiatieven een bijdrage verstrekt voor een totaal bedrag van € 39183,- Voor meer informatie bekijk https://www.twentsenoabersfonds.nl/  Volg het Twentse Noabers Fonds! Dan blijf je steeds op de hoogte welke bijzondere initiatieven in Twente door ons worden ondersteund! Deze initiatieven zijn ondersteund vanuit het 4D programma dat mogelijk is gemaakt door de provincie Overijssel in het kader van het sociale kwaliteitsbeleid. Eén initiatief is ondersteund vanuit ons biodiversiteitsbestemmingsfonds.

Op vrijdag 5 november is het Twentse Noabers Fonds ook op het Twentse Noabers Festival! Tijd en locatie: 15:00 – 18:00 (inloop vanaf 14:30 uur), Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, Haaksbergen