Nieuwsbericht

Uitnodiging online toelichting LHBTIQA+ welzijnsonderzoek, 2 november 2021 15.00 uur

Profielfoto van Sanneke Snuverink
21 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Hoe staat het met het welzijn van LHBTIQA+ inwoners van Gelderland en Overijssel? Welke groepen ervaren de minste acceptatie? Ontwijken mensen bepaalde sporten? Wat wordt er van gemeenten verwacht en hoe verschilt dit per omgeving? En ervaren meer mensen een vooruitgang in acceptatie ten opzichte van 2019 of juist een achteruitgang? Deze vragen en vele andere worden beantwoord in het LHBTIQA+ welzijnsonderzoek 2021.

Onderzoekers van Vizier en Radboud Universiteit lichten het rapport toe. Verbreed uw kennis en doe inspiratie op met behulp van hun aanbevelingen. Uiteraard kunt u ook live (of via de chat) uw vragen stellen.                

Welzijnsonderzoek LHBTIQA+

Het welzijnsonderzoek LHBTIQA+ kwam op 20 oktober uit. Dit is in opdracht van de provincie Overijssel en de provincie Gelderland uitgevoerd door Vizier in samenwerking met de Radboud Universiteit. Er is gekeken naar: acceptatie, (on)veiligheid, sport, religie en gemeentebeleid. Het onderzoek is een vervolg op het Samenlevingsonderzoek Oost-Nederland uit 2019.             

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden. Voor de online bijeenkomst ontvangt u een e-mail met de Zoom-link, om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

 

Datum: dinsdag 2 november

Tijd: 15.00 tot 16.30 uur