Nieuwsbericht

Gratis training 'Ik werk in Nederland'

14 oktober 2021 | 1 minuut lezen

In de JobGroup Ik werk in Nederland leer je als nieuwe Nederlander in tien lessen over werken in Nederland. Ook hier leer je solliciteren, netwerken en bovendien welke regels er gelden in Nederland. Met jouw talenten, ervaring, wie je bent en wat je wilt gaan we aan de slag! Je kunt na tien bijeenkomsten beter een plek vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Deze training is gratis en beschikbaar voor alle bewoners uit Zwolle met een migratie-achtergrond. Als je je weg niet kunt vinden of als je niet weet wat voor beroep bij je past, kun je bij ons een training volgen. Onze gecertificeerde maatjes bieden maatwerk en hebben genoeg tools om met jou te ontdekken waar jouw krachten en mogelijkheden liggen.

 

Voor Elkaar Zwolle is een stichting voor en door Zwollenaren. Onze stichting bestaat uit een team van medewerkers en een grote groep vrijwilligers, die wij maatjes noemen. Wij bieden hulp aan stadsgenoten op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen in Zwolle.Dit doen we door de inzet van SchuldHulpMaatjesJobHulpMaatjes en ParticipatieMaatjes.

NieuwsVraag & AntwoordThema'sTools