Nieuwsbericht

Twentse Noabers Fonds / 4D programma Provincie Overijssel

21 juni 2021 | 1 minuut lezen

Twentse Noabers Fonds / 4D programma Provincie Overijssel

In het eerste half jaar 2021 hebben 13 nieuwe initiatieven een bijdrage (in totaal € 24231) gekregen van het Twentse Noabers Fonds. De initiatieven zijn: Speelgelegenheid  van Stichting Jong Nederland Fleringen, Groen schoolplein van Basisschool De Wegwijzer Losser, Dorps barbecue wagen van Stichting Dorpsfeest Tilligte, Voedselbos van Stichting Boekelose bleekgaard, Canon van Diepenheim: de Rietman Verhalen Zuiltjes van Stichting Diepenheim wil Door, Bouw Natuur- en Educatiecentrum Weusthag van Stichting Heemtuin en Natuur-Centrum Weusthag Hengelo, Plan van aanpak Bijzondere Vervoerdiensten Radiotherapie van Stichting Bijzondere Vervoer Diensten Radiotherapie, The GAP van The GAP Haaksbergen, Beachcourt van Stichting Sport Recreatie Tubbergen, Hekwerk schaapskudde van Vereniging Het Veenschap Vriezenveen, Lokaal Fonds Borne van Stichting Lokaal Fonds Borne, Molen van Buursink van Stichting Vrienden van de Molen van Buursink Markelo, Herinrichting tuin Kulturhus van Stichting Kulturhus Denekamp.
Voor meer informatie bekijk https://www.twentsenoabersfonds.nl/  Volg het Twentse Noabers Fonds! Dan blijf je steeds op de hoogte welke bijzondere initiatieven in Twente door ons worden ondersteund!

Twaalf van de dertien initiatieven zijn ondersteund vanuit het 4D programma dat mogelijk is gemaakt door de provincie Overijssel in het kader van het sociale kwaliteitsbeleid. Eén initiatief is ondersteund vanuit ons biodiversiteitsbestemmingsfonds

NieuwsThema'sTools