Nieuwsbericht

De provincie komt naar je toe!

Profielfoto van Ed. Wezenberg
20 september 2018 | 2 minuten lezen

Sociale kwaliteit on Tour

Kom maar op met die mooie plannen”


Jij hebt een goed idee om je buurt, wijk, omgeving of dorp of stad leuker te maken. Een plan waardoor mensen bijvoorbeeld zelfstandig kunnen (blijven) leven, gezond gaan bewegen, of waarmee het noaberschap in jouw omgeving groter wordt. De provincie kan je op weg helpen om je idee te realiseren, dus kom maar op met die mooie plannen!

Het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel komt graag naar je toe! Samen met onze samenwerkingspartner Stimuland met de 4D aanpak gaan we op tour door Overijssel. Dit scheelt reistijd, en ook zonder concreet plan, kunnen we samen aan de slag.

Met deze manier van werken hoopt de provincie samen met de 4D makelaars een luisterend oor en kennis te bieden aan partijen die graag met elkaar aan de slag gaan. Per regio hebben we een 4D makelaar aangesteld.

Heb je een idee? Weet je al met wie je dit op wilt pakken? Kom gerust langs.

 

Hoe gaan we te werk?
Tussen 09.00-11.30 uur zijn wij op afspraak beschikbaar. Deze afspraak kun je maken via www.overijssel.nl/socialekwaliteit.

Van 12.00-14.30 uur is er een inloopspreekuur.

 

We zijn te vinden op:

  • 4 oktober in Deventer, locatie De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b
  • 18 oktober in Hardenberg, locatie De Stuw, de Stuwdijk 4
  • 1 november in Enschede, locatie Pak Huis Oost, Lonnekerspoorlaan 114
  • 22 november in Zwolle, locatie Stadkamer centrum, Zeven Alleetjes 1a
  • 13 december in Oldenzaal, locatie Impuls, Marktstraat 10-12, Oldenzaal

Wil je al aan de slag en kun je niet wachten tot wanneer we bij jou in de buurt zijn, kijk dan alvast op de vernieuwde website. www.overijssel.nl/socialekwaliteit

 

Wist je dat?

We in het najaar ook aandacht hebben voor kleine initiatieven die leiden tot meer bewegen en dat we projecten zoeken waarin openbaar toegankelijke ruimte op nieuwe manieren wordt benut. Houd de mogelijkheden voor deze regeling in de gaten.

Inspiratie op doen hoe andere initiatiefnemers te werk gaan? Bekijk de inspiratiefilmpjes: https://www.jijenoverijssel.nl/6702/sociale-kwaliteit

 

Met vriendelijke groet,

namens het programmateam Sociale Kwaliteit,

 

Margreet Hogenkamp - programmaleider

Walther de Haas
Rosalie Bosman

Chantal Westemeijer

Melanie Tuasuun - beleid- en projectondersteuner