Samen Voor
Elkaar!

Samen werken we aan het goede leven in Overijssel.

1.680 Posts
1.117 Deelnemers

Crowdfunding Samen voor Elkaar: Maak kans op een bijdrage en extra begeleiding!

Het Crowdfunding platform Initiatieven Samen voor Elkaar stimuleert Overijsselaars om mooie initiatieven te realiseren voor een fijne leefomgeving.
Dus: laat je inspireren en breng jouw idee tot leven! Om zo jouw omgeving socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever te maken. 

Tot en met 22 maart 2024 maak je naast de kans op een bijdrage van de provicie Overijssel van 40% ook nog eens kans op extra begeleiding voor de eerste 10 aanmeldingen! Meld je dus snel aan!

Aanmelden

Nieuws

Ervaringstip #1 voor een succesvolle crowdfunding campagne

“Maak een goede lijst van mensen en bedrijven die je kunt benaderen en betrek zoveel mogelijk mensen bij je campagne. Doe het zeker niet alleen.”

Overzicht trainers Positieve Gezondheid regio IJsselland

Vind eenvoudig een passende training, workshop of lezing!

Voortgang van de Jongerenchallenge

In een veelbelovende samenwerking hebben M-pact, Impuls Oldenzaal, Wijkracht en FC Noaber de handen ineengeslagen om de Jongerenchallenge te bespreken....

Duofiets voor Gilde Rijders

Duofiets voor Gilde Rijders Zwolle.Gilde Rijders Zwolle is opgericht om mensen met een visuele beperking deel te laten nemen aan mooie fietstochten. Dat...

Over Samen Voor Elkaar

'Samen Voor Elkaar' is een open netwerk voor alle doeners en denkers die hun omgeving, buurt, dorp of stad socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever willen maken.

Laat je inspireren, deel onafhankelijke kennis, leg contacten met andere initiatiefnemers en professionals! Wij delen ervaringen, stimuleren vraag en aanbod, verbinden mensen en ideeën en helpen bij het vinden van financiering. Samen maken we de waarde en de kracht van een sociaal Overijssel zichtbaar!

Lees meer

Agenda

13 april

We Doen Het Samen- festival

We doen het samen! Festival, zaterdag 13 april 2024!Tukkers opgelet. Wij gaan met de bus en jij...

Maak je ook sterk!