Samen Voor
Elkaar!

Samen werken we aan het goede leven in Overijssel.

1.126 Deelnemers
1.713 Posts

Crowdfunding Samen voor Elkaar: zamel geld in voor jouw initiatief en maak ook kans op een bijdrage van de provincie Overijssel van 40%!

Het Crowdfunding platform Initiatieven Samen voor Elkaar stimuleert Overijsselaars om mooie initiatieven te realiseren voor een fijne leefomgeving.
Dus: laat je inspireren en breng jouw idee tot leven! Om zo jouw omgeving socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever te maken. 

Je kunt al een crowfunding campagne starten voor jouw initiatief wanneer je minimaal € 1000 wilt inzamelen en maak daarnaast ook kans op een bijdrage van de provicie Overijssel van maar liefst 40% (matchfunding)! Meld je dus snel aan!

Aanmelden

Over Samen Voor Elkaar

'Samen Voor Elkaar' is een open netwerk voor alle doeners en denkers die hun omgeving, buurt, dorp of stad socialer, mooier, vitaler, duurzamer of inclusiever willen maken.

Laat je inspireren, deel onafhankelijke kennis, leg contacten met andere initiatiefnemers en professionals! Wij delen ervaringen, stimuleren vraag en aanbod, verbinden mensen en ideeën en helpen bij het vinden van financiering. Samen maken we de waarde en de kracht van een sociaal Overijssel zichtbaar!

Lees meer

Agenda

04 juli

Start Leefbaar Platteland 'Wie trapt 'm an'

Benieuwd naar de mogelijkheden om het Overijsselse platteland verder te versterken? Kom dan naar...

Maak je ook sterk!