Nieuwsbericht

VERSTANDIG ETEN EN DRINKEN: UITNODIGING VOOR HET LEREND NETWERK Blue Zone Twente op 11 SEPTEMBER 2025 17.00 uur

Eten en drinken, je bent er elke dag mee bezig. Maar als je je bewust bent wat voeding met je gezondheid doet dan kun je op een een voudige wijze gezond oud worden.

In ons lerend netwerk is dit 1 van de onderwerpen die wij binnenkort behandelen aan de hand van een (H)eerlijke, biologische maaltijd waarbij er een aantal geheimen worden onthult.

Daarnaast discussieren wij over een van te voren opgehaald vraagstuk van een burgerinitiatief in Twente over gezond eten en drinken en willen wij een bijdrage leveren aan de oplossing hiervan.

19 augustus 2025 | 1 minuut lezen

Uitnodiging voor het lerend netwerk Blue Zone Twente op 11 september 2025

(H)EERLIJKE VOEDING.

17.00 Welkom, inloop gasten en voorafje
17.25 Inhoudelijk programma GEZOND ETEN EN DRINKEN met Twentse vraagstukken Blue Zone Twente: Birgit Muijsenberg, Naomi van Stralen, Jan Willem Leidekker
18.00 Hoofdgerecht + verteller Ernst Jansen van concept Oogstlab
18.30 Nagerecht en recept uitdelen
19.00 Afsluiting
19.00 Optioneel Wandeling naar Lageveld + Dip ervaring
20.00 Einde

LOCATIE: Wierden
ORGANISATIE: Blue Zone Twente samen met Platform Good Goan in Twente.(Els Snijders, Andra van Meggelen en Miranda Scheffer)

Twentse Burgerinitiatieven kunnen zich voor 1 september aanmelden via:  birgitmuijsenberg@twentsenoabers.nl 

Good Goan,

Birgit Muijsenberg
Projectleider Blue Zone Twente