Vraag
Miny Vroegindewey 1 maand geleden

Wie wil met mij meedenken over 'kunstzinnige' wandeling ?

Beste mensen,

Momenteel werk ik aan een idee voor een 'kunstzinnige' wandeling 'In Vol Ornaat Rembrandt van Rijn met palet en penseel'  door de wijk Alteveer in Ommen. Het is een wandeling voor jong en oud onder leiding van Rembrandt van Rijn, die In Vol Ornaat en met palet en penseel wandelaars rondleidt, en het e.e.a vertelt over zich zelf en de andere kunstenaars naar wie straten vernoemd zijn.

Ook komt Rembrandt graag In Vol Ornaat met palet en penseel op bezoek. Tijdens zijn bezoek vertelt Rembrandt o.a. over zich zelf, werken en betrekt hij de deelnemers door hen vragen te stellen. Hierbij neemt hij een aantal werken mee, waaronder de Nachtwacht en andere werken, zodat belangstellenden ze van dichtbij kunnen bekijken. 

In Vol Ornaat Rembrandt met palet en penseel is geschiedenis en kunst met een knipoog en een vrolijke lach.

Doelgroepen

Leeftijd: Jong en oud. Vanaf circa 10 jaar en ouder.Hierbij wil ik mij nadrukkelijk en specifiek richten op mensen met een (verstandelijke/psychische) beperking.Deze doelgroep heeft mijn hart en voorkeur!

In de bijlagen heb ik het idee voor de wandeling, het bezoek  en doelgroepen kort samengevat.

Momenteel ben ik mij aan het bezinnen op de koers met betrekking tot het idee voor de wandeling, en hierbij mijn hartelijke dank voor de fijne reacties en het meedenken. Dit waardeer ik enorm.

Bij voorbaat hartelijk dank en een voorspoedig 2020 gewenst.

Vriendelijke groet,

Miny Vroegindewey

http://digitalewandelaar.blogspot.com/

4 antwoorden gegeven
10 januari 2020

Heb je al contact gezocht met het Rijksmuseum Twenthe? Zij gaan in 2020 ook veel doen met kunst (o.a. Picasso tentoonstelling). Zij willen daar vast over brainstormen of er combinaties mogelijk zijn. Daarnaast zou ik eens contact leggen met Dorine Holman van Lutterzand Literair. Dat gaat vooral over boeken, maar de doelgroep die daar komt is ook zeker geinteresseerd in kunst

27 december 2019

Hi Miny, wat een mooi initiatief om cultuur en sport/bewegen met elkaar te verbinden! De adviseurs van @Sportservice Overijssel denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via buitenruimte@sportserviceoverijssel.nl of op 038-4577776. Tot snel! 

Hartelijke groet, 

Monique 

25 december 2019

Hoi Miny,

Erg leuk jou idee. We gaan snel afspreken en kijken of we contact kunnen leggen met iemand van de Fundatie en Artez

Groet

Karola Schröder

22 december 2019

Hey Miny, leuk idee zeg! Heb je al contact met 4D-makelaar Karola Schröder uit jouw gebied?

(Zie hier voor haar contactinfo: www.stimuland.nl/4d). Succes en fijne dagen! 

Thema's