Vraag
Dave Stoelinga 5 jaar geleden

Subsidie vervangen hoofdingang Gemeenschapshuis

Op dit moment zijn we druk met een project "Gemeenschapshuis zonder drempels". Doel hiervan is om ons gemeenschapshuis De Kuip Colmschate makkelijker toegangkelijk te maken voor iedereen. Letterlijk en figuurlijk moet de drempel verdwijnen. Daarom willen we automatische schuifdeuren zonder drempel. Dan kan men met een druk op de knop of sensor de deuren openen. Daarmee verdwijnt ook het probleem van de uitslag van de openslaande deuren. Dit geeft bezoekers met een beperking de mogelijkheid om De Kuip zonder obstakels kunnen bereiken.

SMART doel:

In april 2020 is De Kuip een gemeenschapshuis met een hoofdingang met automatische schuifdeuren en ruimtes zonder drempels, zodat De Kuip toegankelijk en toekomstbestendig is voor alle inwoners, met of zonder beperking.

Op dit moment hebben we zo'n 60% van de financiering rond. Echter heeft er iemand nog adviezen om ons te helpen bij het laatste deel. Want als een dorpshuis zonder winstoogmerk kunnen we niet het totale budget zelf dragen. Zijn er nog tips voor fondsen? Momenteel heeft de gemeente een toezegging gedaan en ook een donatie door het Cooperatiefonds van de Rabobank.

2 antwoorden
Profielfoto van Jarno Vedders Jarno Vedders
5 jaar geleden

Beste Dave,

Tot op heden heb je nog geen antwoord gekregen op deze vraag. Ik ga een aantal personen inschakelen die meer over dit onderwerp weten en hopelijk hebben zij antwoord op je vraag. Je hoort zsm van ons.

Met vriendelijke groet,

Jarno Vedders
Samen Voor Elkaar Overijssel 

Profielfoto van Jarno Vedders Jarno Vedders
5 jaar geleden

Antwoorden op deze vraag ga je op onderstaande link vinden (zodra er antwoorden zijn):

https://www.samenvoorelkaar.nl/vraag-en-antwoord/vraag/36-subsidie-vervangen-hoofdingang-gemeenschapshuis