Vraag
Frank Oude Breuil 4 jaar geleden

Zijn er financieringsmogelijkheden voor de herinrichting van centrum Albergen?

De gemeente gaat op korte termijn het riool vervangen in de dorpskern van Albergen. Nu heeft men het plan opgevat de dorpskern wat meer uitstraling te geven door de naastgelegen parkeervoorziening in het plan te integreren. Deze parkeervoorzieningen zijn echter particulier eigendom. Het geld dat gereserveerd staat voor de vervanging van het riool kunnen we gebruiken en zal een deel van de herbestrating dekken. Dit zal echter niet voldoende zijn. 

Statistieken
3 antwoorden
Profielfoto van Piet de Noord Piet de Noord
4 jaar geleden

Beste Frank,

Zo op basis van deze paar zinnen kan ik je geen antwoord geven. ik wil best een keer in een gesprek je plan verder verkennen en bezien of de KNHM Overijssel je verder kan helpen. Neem dan even contact op met overijssel@knhm.org of bel me, 06 30210450.

 

Piet de Noord

secretaris adviesteam KNHM Overijssel

Profielfoto van Juliëtte Huis in 't Veld
(onbekend)
Profielfoto van Juliëtte Huis in 't Veld Juliëtte Huis in 't Veld
4 jaar geleden

Dag Frank, 

Je zou misschien met deze vraag naar het startmoment van het Twentse Noabers Fonds kunnen komen op vrijdagmiddag 29 november: https://www.twentsenoabers.nl/wp-content/uploads/2019/11/uitnodiging-en-programma-bijeenkomst-Twentse-Noabers-Fonds-29.11.2019.pdf. Wel even aanmelden via aanmelden@twentsenoabers.nl. Het Twentse Noabers Fonds is een kennisplatform en fonds (nu nog) in oprichting die dit soort vragen probeert te bundelen en verbinden. Op de startbijeenkomst zijn o.a. de KNHM @Tom Jannink, OVKK @Jan Bartels, Stimuland @Ed. Wezenberg en de 4D-makelaars voor kennis aanwezig, maar ook zullen er fondsen zijn voor inzicht in eventuele financiele mogelijkheden. 

Graag zie ik je dan!

Groeten, Juliëtte
(4D-makelaar voor Noordoost Twente)

Profielfoto van Jan Bartels
(onbekend)
Profielfoto van Jan Bartels Jan Bartels
4 jaar geleden

Dag Frank.

 

In Bornerbroek hebben we een aantal jaren geleden ook iets dergelijks gehad met een parkeerplaats. Hier was het bedrag ook niet toereikend. Wij hebben het plan toen herschreven en wat simpeler gemaakt, waardoor het benodigde budget veel lager was. Het plan is toen uitgevoerd.

Jan Bartels

bestuurslid OVKK