Vraag
Henny Zomer 5 jaar geleden

Zachte ballen en hoepels

Voor ZGR, afdeling De Boerderij is de Raalter Uitdaging op zoek naar zachte ballen en hoepels. Deze materialen zullen in gezet worden tijdens de dagactiviteiten met de deelnemers op De Boerderij. Elke dag zijn er tussen de 10 en 12 deelnemers die dagopvang hier hebben. Om een wisselend activiteitenprogramma te kunnen is men nu op zoek naar zachte ballen en hoepels. Ze hoeven echt niet nieuw te zijn, maar zie het als een tweede leven voor deze spullen bij een hele kwetsbare groep mensen uit onze eigen gemeenschap. 

Lees meer over: mvo
4 antwoorden
Profielfoto van Karola Schröder Karola Schröder
5 jaar geleden

Beste Henny, 
Misschien ben je bij speel-o-theken aan het juiste adres met je vraag? En zachte ballen worden ook wel voor tennis gebruikt (met beginners) Wellicht zijn die daar beschikbaar. 

Groet, 
Karola

Profielfoto van J. Huisman J. Huisman
5 jaar geleden

Er zijn ook speelgoedbanken die speelgoed doneren aan armlastige gezinnen en andere partijen met weinig geld.

Ik weet dat er één zit in Almelo, misschien ook in Raalte?

Groet Jannet

Profielfoto van Jarno Vedders Jarno Vedders
5 jaar geleden

Er zijn ook sport- en spelmaterialenleveranciers waar materialen die niet meer goed genoeg zijn voor hun primaiire functie (bijvoorbeeld gymlessen of trainingen van sportverenigingen) voor een schappelijk prijsje te koop zijn voor een "tweede leven" bij activiteiten waar ze nog prima voor voldoen. Je zou eens kunnen vragen naar dit soort materialen bij Nijha (sportenspel@nijha.nl )

Profielfoto van Monique - Monique -
5 jaar geleden

Hi Henny, 

Bij ons in de organisatie nagevraagd maar het materiaal wat wij hebben gehad is overgedragen aan een/de sportbedrijf/sportbedrijven. 

Hopelijk kunnen één van de sportbedrijven en/of gemeenten die een sport- en speluitleen hebben jullie verder helpen. 

Hartelijke groet, 

Monique