Nieuwsbericht

Jongeren Challenge Hardenberg (InBeeld)

Profielfoto van Jonathan van Benthem
21 december 2022 | 1 minuut lezen

Vorige week woensdag (14-12-2022) zijn Jonathan en Kelsey van FC Noaber langs geweest bij InBeeld in Hardenberg in het kader van de Jongeren Challenge. InBeeld is de grootste koffiekamer in gemeente Hardenberg. Het hele jaar door zorgen vrijwilligers ervoor dat er vele activiteiten worden gedaan. 

Diverse culturen komen samen en ontmoeten elkaar, daarnaast maken ze gezellig een praatje met elkaar. Kortom iedereen is welkom! Activiteiten zoals, taalcursus, sport en spel, tafelvoetbal, schilderen, tekenen, knutselen, fietsreparatie en veel meer worden gedurende het hele jaar aangeboden. Diverse vrijwilligers, zo ook vanuit het AZC in Hardenberg, hebben hun steentje bijgedragen aan deze activiteiten.  

De jongeren hebben geholpen in het kader van de Jongeren Challenge (zie foto’s). Via deze challenge doen jongeren 4 uur vrijwilligerswerk, waarbij ze iets doen voor een ander of de samenleving. In ruil voor hun verdiensten ontvangen de jongeren een voucher t.w.v. 15,- euro. 

Ook benieuwd wat de Jongeren Challenge voor jou kan betekenen? Wees er dan snel bij want de challenge loopt tot 31 december 2022!