Document

Overzicht trainers Positieve Gezondheid regio IJsselland

Profielfoto van Mirjam Smit
21 februari 2024 | 1 minuut lezen

Aan de slag met Positieve Gezondheid

Wil jij aan de slag met de brede blik op gezondheid? Dat kan met een training, lezing of workshop. In de regio IJsselland* zijn verschillende professionals en organisaties actief die trainingen, workshops en lezingen aanbieden. Ieder vanuit een eigen invalshoek, methode en met eigen ervaring Ben je op zoek naar een training, workshop of lezing over Positieve Gezondheid in de regio IJsselland? Of wil je je gewoon eens verdiepen in de mogelijkheden? Bekijk onder aan deze pagina het overzicht van trainers in de regio IJsselland. Voor meer informatie kun je zelf contact opnemen met de betreffende trainer of organisatie.

Training

In een training verken je Positieve Gezondheid en leer je meer over toepassingen in de praktijk. Professionals die al met Positieve Gezondheid werken, krijgen de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in het gedachtegoed. De training is interessant voor iedereen die Positieve Gezondheid wil verkennen of toepassen in de praktijk.

Lezing

Wil je of jouw organisatie kennismaken met Positieve Gezondheid of geïnspireerd worden? Dat kan met een lezing. De lezing gaat over het ontstaan van het gedachtengoed, wat je met Positieve Gezondheid kunt en hoe het de gezondheidszorg in Nederland kan veranderen.

Workshop

Kies je voor een workshop? Dan ga je zelf aan de slag met Positieve Gezondheid. Je krijgt tips en handvatten om ‘het andere gesprek’ te voeren, waarbij je gebruikmaakt van het spinnenweb. Dit is een mooie kennismaking met de praktische toepasbaarheid.

Overzicht trainers in regio IJsselland

Het overzicht onderaan deze pagina updaten we regelmatig. Mis je een trainer of organisatie? Neem dan contact op met Jacquelien Nijboer, coördinator Positief Gezond IJsselland, werkzaam bij GGD IJsselland (j.nijboer@ggdijsselland.nl of 06-10927654).

*De regio IJsselland omvat een deel van de provincie Overijssel en het gaat om de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

1 document toegevoegd