Document

Uitnodiging Hoe dan Conferentie Oost-Nederland

30 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Deze zou op 10 november in Deventer voor de Regio Oost-Nederland en op 12 november in Amsterdam voor de regio West-Nederland plaatsvinden. De bijeenkomsten gaan nu gewoon door maar dan online.

 

In deze mail vindt u informatie om u definitief aan te melden. Het belooft een mooi programma te worden. Vol is vol. Wees er dus snel bij om u aan te melden.

 

HOE DAN? is een combinatie van een inspirerende UP! talkshow van een uur in de ochtend en vanaf 14 uur interactieve werksessies en lezingen in de middag. Het programma is online te volgen in combinatie met een netwerk-app.

 

Samenwerking

HOE DAN? is gericht op het vinden van nieuwe samenwerking op het gebied van eenzaamheid onder ouderen – lokaal. Vorig jaar stond HOE DAN? al in het teken van Noord- en Zuid-Nederland; op 10 en 12 november staan de regio’s Oost en West centraal.

 

Nieuwe contacten

Tijdens het interactieve programma komt u in contact met aansprekende voorbeelden en gaat u zelf actief aan de slag met een nieuw netwerk, dus u doet gegarandeerd nieuwe contacten op.

Programma dinsdag 10 november: met initiatieven uit Oost-Nederland

Lees over het online programma – uitgezonden vanuit de Deventer Schouwburg.

Meer informatie https://upinnederland.nl/symposium/hoe-dan-oost/

Inschrijven https://dashboard.networkapp.com/forms/NaqSzgQhZrHpoBkO

Programma donderdag 12 november: met initiatieven uit West-Nederland

Lees over het online programma – uitgezonden vanuit de Kromhouthal in Amsterdam.

Meer informatie https://upinnederland.nl/symposium/hoe-dan-west/

Inschrijven https://dashboard.networkapp.com/forms/AbCgqztCeLbrQBXM

 

Voor wie

HOE DAN? is gericht op beleidsmakers, professionals uit overheid, zorg en welzijn, (sociaal) ondernemers, initiatiefnemers van maatschappelijke en culturele initiatieven, ouderen en vrijwilligers – die zich willen inzetten rond eenzaamheid onder ouderen.

 

Aanmelden en kosten

Deelname is gratis. Meldt u zich wel tijdig aan – voor de werksessies geldt een maximum aantal deelnemers.

 

VWS | UP!

HOE DAN? is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en UP!, een landelijke beweging met een nieuwe kijk op ouder worden. De UP! talkshow wordt gepresenteerd door Hadassah de Boer.

 

Graag tot ziens op 10 of 12 november!

1 document toegevoegd
Vraag & AntwoordThema's