Vraag
Kate Wissink 4 jaar geleden

Hoe krijg ik mijn financiering rond in tijden van crisis zoals deze?

Door de coronacrisis zijn erg veel instanties gesloten, dus ik vraag me af welk effect dit heeft op het aanvragen van financieringen voor burgerinitiatieven en projecten. Is financiering aanvragen nog gewoon overal mogelijk? Moeten we rekening houden met vertragingen bij nieuwe of al lopende aanvragen? 

5 antwoorden
Profielfoto van Roy De Witte Roy De Witte
4 jaar geleden

Beste Kate,

Ben zelf van mening dat er juist meer mogelijkheden zijn gekomen voor financiering en ondersteuning. Kun je voor mij het initiatief iets concreter beschrijven? 
 

Groeten Roy de Witte

Profielfoto van Hanny Biemolt Hanny Biemolt
4 jaar geleden

Dag Kate,

 

Je kunt idd bij alle fondsen nog steeds aanvragen. Rabo heeft een extra mogelijkheid via Cooperatiefonds net zoals Oranjefonds en VSBfonds als het gaat om initiatieven mbt de Coronacrisis. Het gaat dan vooral om iniatieven die daar een gunstige wending aangeven, zoals hulp, noaberschap etc.

Heel veel succes.

Profielfoto van Eddy Oude Wesselink Eddy Oude Wesselink
4 jaar geleden

Dag Kate, ik ben het met bovenstaande reacties eens. Ook en zelfs juist nu liggen er kansen. De instanties zijn niet gesloten hoor.

Succes!

Profielfoto van Herman Van Raalte Herman Van Raalte
4 jaar geleden

Hoi Kate, het 'Nieuwe Werken' kennen we al langer maar in deze lastige periode blijkt dat het kansen heeft. Fysiek contact met instanties lukt bijna niet maar digitaal aanvragen kan ook nu zeker. Ik ben zelf bezig met een subsidie aanvraag voor Walking Football en dat gehele traject verloopt digitaal. Succes Herman

Profielfoto van Jarno Vedders Jarno Vedders
4 jaar geleden

Hallo Kate,

Nog een aanvulling op bovenstaande antwoorden. Een overzicht van de financiële mogelijkheden in deze tijden, vind je op onderstaande link:

info over financiering in coronatijd

Veel succes en ga zo door met mooie initiatieven plaatsen op dit platform.  Leuk! 

groeten,

Jarno Vedders, Samen Voor Elkaar Overijssel