Nieuwsbericht

27 augustus weer spreekuur Donatie op locatie van het VSBfonds

2 juli 2020 | 1 minuut lezen

27 augustus is er weer een spreekuur van Donatie op Locatie van het VSBfonds. Het VSBfonds heeft voor dit jaar in Overijssel nog ruimte voor aanvragen Mens en Maatschappij, dat wil zeggen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen verantwoordelijkheid voor zichzelf en anderen nemen en zo bijdragen aan participatie, saamhorigheid en solidariteit. 

Initiatiefnemers die vóór 12 augustus een aanvraag hebben ingediend, worden door de regioadviseurs Brigitte Coté en Guus Pengel uitgenodigd om het initiatief toe te lichten. 

Het is nu ook mogelijk u op te geven voor het spreekuur als u nog geen definitieve aanvraag heeft gedaan maar u uw idee voor wilt leggen aan de adviseurs van het VSBfonds. De adviseurs kijken dan met u mee of uw idee binnen de doelstelling van het VSBfonds past en geven u tips hoe u uw aanvraag het beste kunt opstellen. U kunt voor 12 augustus de beschrijving van uw idee of uw conceptaanvraag opsturen naar b.cote@vsbfonds.nl of g.pengel@vsbfonds.nl.  Als er ruimte over is in het spreekuur van Donatie op Locatie wordt u door hen uitgenodigd voor een gesprek op 27 augustus in de Stadkamer te Zwolle.

Om te voorkomen dat u teleurgesteld wordt is het goed om voorafgaande aan uw aanvraag of opgave voor het spreekuur de website van het VSBfonds te bekijken en de quickscan te doen:

https://www.vsbfonds.nl/mens-maatschappij

Vraag & AntwoordThema's