Nieuwsbericht

We doen het samen festival verzet naar 5 september

14 april 2020 | 1 minuut lezen

Zaterdag 5 september vindt het We doen het samen! Festival plaats in de Prodentfabriek te Amersfoort. Het evenement is verplaatst in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig workshops, de jaarlijkse uitreikingen van Kern met Pit en de Nationale VrijwilligersprijsDonatie op Locatie en het gezellige Buurtplein waar je talloze fondsen en organisaties vindt die jouw initiatief verder kunnen helpen.

Het was even puzzelen afgelopen weken, maar het is gelukt om (bijna) alle sprekers en workshops mee te nemen naar de nieuwe datum. Daar zijn we heel blij mee! Dit betekent dat de inhoud van het festivalprogramma min of meer hetzelfde blijft. Ook verandert er niks aan de locatie: de Prodentfabriek in Amersfoort.

Kaartjes blijven geldig
Had je al een kaartje besteld? Deze blijft gewoon geldig voor 5 september. Als je nog geen kaartje hebt besteld, kun je dat binnenkort weer doen via onze ticketshop. Het kan zijn dat er nog een paar wijzigingen plaatsvinden in het programma. Je kunt je dus al inschrijven voor de workshops in de festivalapp, maar houd er rekening mee dat tijdstippen of workshoplocaties misschien nog veranderen.

Tot aan september vertellen we je graag meer over de workshops, de sprekers en het mooie randprogramma van het festival. Volg ons dus op TwitterFacebookInstagram en/of LinkedIn voor het laatste nieuws!

Vraag & AntwoordThema's