Nieuwsbericht

Carnavalsvereniging in Denekamp begint telefoonlijn 'de Kuierdroad'

Profielfoto van Kate Wissink
25 maart 2020 | 1 minuut lezen

De coronacrisis heeft voor iedereen een grote impact. Tot 1 Juni zijn alle bijeenkomsten en evenementen verboden en moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het is ontzettend belangrijk dat we ons hier aan houden, maar het betekent wel dat de eenzaamheid een beetje toeslaat. Met name ouderen hebben weinig sociaal contact tijdens deze crisis. Eerder zette een groep vrijwilligers in Oldenzaal zich al in om hier wat aan te doen, maar nu neemt ook carnavalsvereniging CV De Köttelpeer'n uit Denekamp intiatief. 

Onder het motto "Hoalt Corona oe van de stroat? Bel gezellig “De Kuierdroad”!" is de Denekampse carnavalsvereniging ook een telefoonlijn begonnen om elkaar gezelschap te houden. Tussen 09:00 en 17:00 kan gebeld worden naar het telefoonnummer 0541-200 224 voor een gezellig gesprek 'over koetjes en kalfjes'. Geheel in Denekampse sferen heeft de telefoonlijn een Twents wachtmuziekje. 

Op de Facebook van De Köttelpeer'n wordt de opening van de telefoonlijn aangekondigd met een leuk filmpje. Fijn dat we er in deze tijden toch zo voor elkaar kunnen zijn!