Nieuwsbericht

Inloopspreekuren februari 4D - Kracht van Salland - cheque

Profielfoto van Giny Hoogeslag
3 februari 2020 | 1 minuut lezen

Inloopspreekuur in Deventer, Olst en Raalte voor Kracht van Salland-cheque

Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 1 maart. 4D staat voor Durven, Delen, Denken en Doen. Deze subsidieregeling is geopend voor inwoners van Salland met kleinschalige initiatieven die de woon- en leefomgeving beter, mooier en leuker maken. Via www.dekrachtvansalland.nl/4d kun je de informatie vinden die je nodig hebt. Vind je het prettig om rechtstreeks te sparren met 4d-makelaar Giny Hoogeslag, dan kun je binnenwandelen tijdens het inloopspreekuur. Dat wordt gehouden in:

 

Deventer - maandag 10 februari, van 16.30 tot 18.00 uur – bibliotheek Keizerslanden (café-gedeelte)

Raalte – woensdag 12 februari, van 18.00 tot 20.00 uur – bibliotheek Raalte (cursusruimte rechts naast de grote tafel die midden in de bieb staat)

Olst – donderdag 13 februari, van 09.00 tot 13.30 uur – Kulturhus Ut Huus (ruimte Opkamer, bovenaan de trap linksaf). Bij dit inloopspreekuur is ook de provincie Overijssel aanwezig en voor dit spreekuur is vooraf intekenen nodig. Dat kan door contact op te nemen met Giny Hoogeslag.

 

Het budget voor deze KrachtvanSalland-cheque is maximaal 1.000 euro per aanvraag. In Salland is in 2020 25.000 euro beschikbaar voor initiatieven met sociale kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van natuur, cultuur, zorg, sport of maatschappelijk vastgoed. Verzoeken kunnen worden ingediend tot en met 29 februari. Je krijgt dan voor eind maart uitsluitsel of een bijdrage wordt toegekend. Ook als je niet naar een inloopspreekuur komt, kan je natuurlijk contact opnemen met Giny. Zij werkt binnen De Kracht van Salland samen met verschillende Sallandse organisaties en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Giny is bereikbaar via giny@dekrachtvansalland.nl of (06) 1348 8937.