Nieuwsbericht

De kanshebbers op een Appeltje van Oranje 2024 zijn bekend!

De kanshebbers op een Appeltje van Oranje 2024 zijn bekend. Nieuwsgierig wie er kans maken op de prijs én een geldbedrag van 25.000 euro? Bekijk hoe de kanshebbers samen eenzaamheid verminderen en stem op jouw favoriete project. Wie weet wordt dat 1 van de 3 winnaars van 25.000 euro en een Appeltje van Oranje!

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
28 mei 2024 | 1 minuut lezen

Op 22 mei 2024 is de Stemtiendaagse voor de Appeltjes van Oranje 2024 van start gegaan. Het publiek kan sindsdien stemmen op de 50 projecten die dit jaar kansmaken op een Appeltje van Oranje. Het project dat de meeste stemmen in de wacht weet te slepen, gaat direct door naar de laatste tien genomineerden die uiteindelijk kans maken op een Appeltje van Oranje dat in oktober op het paleis wordt uitgereikt door Koning in Máxima. 

Dit jaar is een initiatief uit Overijssel, één van de kanshebbers op een Appeltje van Oranje. Dit initiatief is InBeeld Creatieve Cooperatie Hardenberg met hun project Participatie en Taal bewoners azc. In 2022 hebben zij een bijdrage ontvangen uit het Overijssels Noaberschapsfonds (een fonds van het OranjeFonds en de provincie Overijssel).

Voor meer informatie over dit initiatief en om te stemmen ga je naar: Participatie en Taal bewoners azc (InBeeld Hardenberg) | Appeltjes van Oranje (appeltjevanoranje.nl)

Wil je meer weten over de Appeltjes van Oranje? ga dan naar Over de Appeltjes van Oranje | Appeltjes van Oranje (appeltjevanoranje.nl)