Nieuwsbericht

30 mei zijn er weer speeddates VSB fonds voor sociale initiatieven Overijssel

Ben je op zoek naar financiering van je mooie sociale initiatief in Overijssel? Meld je dan aan voor een speeddate met de regioadviseurs van het VSBfonds in Zwolle.

Profielfoto van Ruth Deddens
14 mei 2024 | 1 minuut lezen

Heb je een initiatief waarbij mensen zich ontwikkelen, elkaar helpen en versterken in Overijssel? En ben je op zoek naar financiering hiervoor?  De regioadviseurs van het VSB fonds Brigitte Coté en Guus Pengel helpen je graag op weg naar een goede aanvraag. Ze organiseren daarom 30 mei speeddates in De Stadkamer Zwolle. Je kunt tijdens de speeddate je idee pitchen. Brigitte en Guus kunnen alvast aangeven of het zin heeft hiervoor een aanvraag te doen bij het VSBfonds, ze geven je tips waar je op moet letten bij een aanvraag en ze leggen je uit hoe je het beste een aanvraag in kunt dienen. 

Je kunt zelf alvast een check doen via de quickscan op de site van het VSB fonds: https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/overijssel-utrecht-en-flevoland. Je kunt je opgeven voor de speeddate van 30 mei 2024 door te mailen naar:  infoflevolandutrechtoverijssel@vsbfonds.nl . Je wordt dan ingepland.