Nieuwsbericht

Update overzicht trainers Positieve Gezondheid

Benieuwd hoe je met de brede blik op gezondheid aan de slag kan, zoals met het gedachtengoed Positieve Gezondheid? In de regio IJsselland* zijn verschillende professionals en organisaties actief die onder andere trainingen, workshops en lezingen aanbieden. Ieder vanuit een eigen invalshoek, methode en met eigen ervaring.

Profielfoto van Jacquelien Nijboer
19 april 2024 | 1 minuut lezen

Overzicht trainers in regio IJsselland

Ben je op zoek naar een training, workshop of lezing over Positieve Gezondheid in de regio IJsselland? Of wil je je gewoon eens verdiepen in de mogelijkheden? Bekijk de pagina met het overzicht van trainers in de regio IJsselland. Voor meer informatie kun je zelf contact opnemen met de betreffende trainer of organisatie.

Oproep
We hebben het overzicht geactualiseerd. Ben je als trainer of trainingsorganisatie actief in de regio IJsselland en sta je nog niet op dit overzicht. Neem contact op met Jacquelien Nijboer, coördinator Positief Gezond IJsselland, werkzaam bij GGD IJsselland (j.nijboer@ggdijsselland.nl of 06-10927654).

*De regio IJsselland omvat een deel van de provincie Overijssel en het gaat om de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.