Nieuwsbericht

Voortgang van de Jongerenchallenge

Profielfoto van Jonathan van Benthem
19 februari 2024 | 1 minuut lezen

In een veelbelovende samenwerking hebben M-pact, Impuls Oldenzaal, Wijkracht en FC Noaber de handen ineengeslagen om de Jongerenchallenge te bespreken. Na een succesvolle bijeenkomst waarin de betrokken partijen hun aandacht gaven om de jeugd in hun regio te ondersteunen en te stimuleren.

Wij als FC Noaber, hebben met M-pact, Impuls Oldenzaal, Wijkracht besloten om 50 bol.com bonnen per partij beschikbaar te stellen. Deze bonnen zullen worden gebruikt als beloning voor de deelnemers wanneer ze de Jongerenchallenge in hun respectievelijke regio’s hebben afgerond.

De Jongerenchallenge heeft tot doel jongeren te betrekken bij positieve activiteiten en initiatieven, hun talenten te benutten en hen te inspireren om zich in te zetten voor hun gemeenschap. Door middel van diverse uitdagingen en activiteiten zullen de jongeren worden aangemoedigd om hun creativiteit te uiten, leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en een positieve impact te maken in hun omgeving.

We zijn verheugd om samen te werken met M-pact, Impuls Oldenzaal en Wijkracht en hopen jongeren de kans te geven om hun potentieel te ontdekken en te benutten in deze regio’s. Door middel van de Jongerenchallenge willen we een omgeving creëren waarin jongeren worden aangemoedigd en ondersteund om hun doelen na te streven en bij te dragen aan een bloeiende gemeenschap.

Mocht je als organisatie vragen hebben stuur dan een mail naar info@fcnoaber.nl