Nieuwsbericht

Workshops

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
13 november 2023 | 1 minuut lezen

Zien we jou vrijdag? Op het FondsenFestival kun je niet alleen kennismaken of speeddaten met fondsen, maar ook kennis opdoen tijdens inspirerende workshops.   

Waar wil jij meer over leren? 

  • Hoe schrijf je een projectplan? Senna Bouteba neemt je hierin mee. Je krijgt meer inzicht in de kenmerken van een kansrijk projectidee en je leert een heldere structuur bouwen voor zowel je projectplan als je begroting. 
  • Waar moet je op letten als je een aanvraag wilt indienen bij een fonds? Joke (Oranje Fonds) en Guus en Brigitte (VSBfonds) vertellen je er alles over en gaan na afloop graag met je in gesprek over jouw initiatief. 
  • Hoe vind je met crowdfunding de juiste middelen om je plan uit te voeren? Micha van de Water, ervaren adviseur, legt je uit dat crowdfunding gaat om meer dan financiering en geeft je inzichten om je eigen crowdfundingcampagne succesvol op te zetten. 
  • Hoe gebruik je het verhaal van jouw initiatief om voet aan de grond te krijgen? Els Tijs richtte zelf het initiatief Camping Appelsap & Zo op én is marketing- en communicatie-expert. Als initiatiefnemer van een succesvol project leert ze je vanuit haar eigen ervaring hoe je jouw initiatief aantrekkelijk maakt voor financiers en anderen. 
  • Hoe laat je de positieve impact van je initiatief zien? Femke Lussing van MAEX legt je uit hoe je je positieve impact laat zien door een Social Handprint aan te maken op MAEX Overijssel. Je leert hoe je die impact kan versterken en toekomstbestendig kan maken met een MAEX Impuls Overijssel. 

Wil jij deze workshops volgen? Kom dan op 17 november van 13:30 tot 18:00 uur naar het FondsenFestival Overijssel in Trefkoele+ in Dalfsen! Meld je hier aan: https://www.overijssel.nl/fondsenfestival 

  

Maak daarnaast kennis met andere initiatiefnemers of ga speeddaten met de aanwezige fondsen Oranje Fonds, Samenspeelfonds van het Samenspeelnetwerk, de Haëlla Stichting, Fonds voor Cultuurparticipatie, Twentse Noabers Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSBfonds. 

#fondsenfestival #overijssel #kulturhus