Nieuwsbericht

Training basismodule Positieve Gezondheid gemixte groepen met korting

Profielfoto van Jacquelien Nijboer
26 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Steeds meer organisaties en professionals omarmen Positieve Gezondheid, ook wel de brede blik op gezondheid. Het daadwerkelijk in praktijk brengen van het gedachtengoed, vanuit welk perspectief dan ook, is echter in je dagelijkse werk best een uitdaging. Een training kan je daarbij helpen!Training basismodule met gemixte groepen
Mogelijk is het volgen van de training basismodule Positieve Gezondheid in een gemixte groep wel iets voor jou. We hebben hiervoor in 2022 de samenwerking gezocht met Landstede Groei Opleidingen. Door trainingen regionaal met open inschrijving aan te bieden, versterken we verbindingen en werken we meer toe naar het spreken van één en dezelfde taal. Professionals uit verschillende domeinen en organisaties komen zo rondom het gedachtengoed van Positieve Gezondheid bij elkaar. Dit kan ook een positieve spin-off geven op andere vlakken.

Subsidie
Om deelname aan deze gemixte groepen te stimuleren kunnen we €100,- subsidie geven aan professionals uit verschillende domeinen en organisaties die werkzaam zijn in de regio IJsselland* (of minimaal 75% van hun tijd). In plaats van €450,- betaal je dan als deelnemer €350,-. Een advies is om samen met een collega de training te volgen, zodat je na afloop meer houvast hebt om een beweging in gang te zetten binnen je eigen organisatie. Ben je benieuwd naar de ervaring van een deelnemer uit 2022? Lees dan hier haar blog.

Meer informatie en inschrijven
Wil je graag werken vanuit een brede blik op gezondheid en ben je op zoek naar een trainingsmogelijkheid met open inschrijving en een gemixte groep deelnemers? Grijp dan nu je kans en maak gebruik van de korting. Meer informatie over de inhoud van de training en de trainingsdata vind je op Landstede Groei Opleidingen Hier kun je je tevens inschrijven. Vul daarbij in het opmerkingen vak in dat je werkzaam bent in regio IJsselland. 

Vragen?
Neem dan gerust contact op met Jacquelien Nijboer via j.nijboer@ggdijsselland.nl of 06-10927654.

*Regio IJsselland omvat de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.