Nieuwsbericht

MAEX Impuls Overijssel ronde 1

Draagt jouw initiatief bij aan een sociaal en leefbaar Overijssel en wil je je organisatie versterken en/of professionaliseren? Dan kun je vanaf 12 september 2023 (10.00 uur) tot 19 september 2023 (22.00 uur) een aanvraag indienen voor de MAEX Impuls Overijssel.

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
29 augustus 2023 | 1 minuut lezen

De MAEX Impuls is een financiële bijdrage voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken en/of professionaliseren, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.

Meer weten?
Op dinsdag 5 september om 15:00 uur organiseert MAEX een digitale MeetUp over de Impuls voor initiatieven uit Overijssel. Tijdens deze meeting wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je als je initiatief je persoonlijke vragen stellen. Meld je aan via Eventbrite. Voor andere vragen kun je contact opnemen met impuls@maex.nl.

Let op: je aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als je de Impuls ook daadwerkelijk hebt aangevraagd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is.

Deze Impuls Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Overijssel en VSB-fonds.