Nieuwsbericht

Meld je aan! Inspiratiesessie Crowdfunding Samen voor Elkaar op 24 mei a.s.

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
17 mei 2023 | 1 minuut lezen

Heb jij goede ideeën waarmee je jouw buurt of wijk nog socialer, mooier, vitaler, duurzamer of leuker maakt?

Inwoners bedenken samen de mooiste initiatieven om hun omgeving mooier te maken. Bij het beleid Sociale Kwaliteit merkten we dat er veel mooie initiatieven zijn die niet voldoen aan voorwaarden van subsidieregelingen of fondsen. Om deze mooie initiatieven vanuit de Overijsselse samenleving toch verder te helpen is er een crowdfunding platform gemaakt. Hier kunnen initiatieven campagne voeren, om geld, vrijwilligers of spullen in te zamelen om hun initiatief te realiseren.

Er zijn verschillende manieren om financiering voor jouw idee op te halen. Crowdfunding is één manier. 

Matchfunding
Naast de mogelijkheid voor crowdfunding (voor alle initiatieven in Overijssel) is er ook een mogelijkheid tot een matchfunding van 20% vanuit het beleid Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel. Hier kan jouw initiatief kans op maken. 

Wil jij graag alles weten over Crowdfunding en Matchfunding? Kom dan naar de "Inspiratiesessie Crowdfunding Samen voor Elkaar" dat op woensdagavond 24 mei 2023 gaat plaatsvinden en laat je inspireren!

 

Locatie: Zwolle (in de bevestiging ontvang je de locatiegegevens)

Tijden: 19:00 - 21:30 uur (uitloop tot 22:00 uur)

 

Vul het formulier Inspiratiesessie Crowdfunding Samen voor Elkaar 24 mei 2023 | Samen Voor Elkaar Overijssel in om je aan te melden.